Het beste hout in verschillende soorten en maten

Het beste hout voor je tuinhuis, speeltoestel, tuinmeubelen, houten vlonders of beschoeiingshout vind je bij nobelhout.nl. Gevarieerde keuzes voor je tuinhuizen en blokhutten in verschillende houtdiktes. Je kan er allerlei kanten mee op. Nobelhout heeft een groot houtassortiment met de scherpste prijzen en een groot voorraad. Al meer dan 20 jaar is Nobelhout een begrip in de Bollenstreek en ver daar buiten. Ook zijn zij erg duurzaam en milieubewust. Zo weet je zeker dat je het beste hout koopt. Maar wat je kan je allemaal met dat hout?

Wees creatief

Met hout kan je enorm veel kanten op en vooral leuke en creatieve dingen maken. Al is het voor een schutting, een tuinhuis of een veranda. Voor iedere collectie is een ruim aanbod. Een veranda is erg populair. Een veranda straalt luxe uit, zorgt voor hogere waarde aan je woning en creëert extra leefruimte. Een veranda kan eigenlijk niet ontbreken in je tuin. Hout is daarvoor ook het meest gebruikte materiaal en erg geschikt omdat het duurzaam is wanneer je het juiste hout gebruikt. Ook schuttingen zijn erg populair in Nederland. Nederlanders zijn erg gesteld op hun privacy en door middel van een schutting creëer je die afscherming. Ook het schuttinghout heeft een ruim assortiment. Geïmpregneerd Vuren-, Grenen- en Lariks tuinhout zijn rustiek eikenhout en duurzaam hardhout. Door de losse planken om en om te plaatsen ontstaat er een mooie horizontale of verticale schutting. Wil je liever een winddichte schutting? Kies dan voor halfronde blokhutprofielen en rabatdelen. Zo hoef je nooit meer zorgen te maken of je haar nog goed zit.

Hout geeft een verademing

Hout is een natuurlijk materiaal waar je ontzettend veel kanten mee op kan. Je gebruikt hout in je tuin om het er goed uit te laten zien, maar ook omdat het enorm lang mee gaat. Het gebruik van hout in je tuin is de afgelopen jaren steeds meer toegenomen. Vroeger waren houten tuinmeubelen erg populair, maar nu wordt hout steeds vaker op meerdere manieren in de tuin toegepast en dat is een leuke ontwikkeling! Je tuin kan ook altijd een extra toevoeging gebruiken door er passende tuinaccessoires aan toe te voegen. Je creëert daardoor meer diepte, sfeer en uitstraling en je geniet daardoor veel langer van de warme zomeravonden. Populaire tuinaccessoires zijn bijvoorbeeld tuinbanners, tuinkussens, containerstickers, tuinschilderijen, tuindoeken en een wanddecoratie van aluminium. Je kan allerlei kanten op met verschillende smaken in stijl. Kijk nu snel wat voor jou de ideale tuin maakt.

You May Also Like