Srprs.me citytrip blog nummer 2! 0

Srprs.me citytrip

Hi, leuk dat je er bent! Vandaag heb ik, net als mijn vorige artikel, een video voor jullie. Misschien begint het saai te worden maar mijn vriend en ik zijn weer op een geweldige Srprs.me citytrip geweest. Jep, that’s right. Voor de tweede keer hebben we ons vertrouwen in de handen van de crew van srps.me gelegd. En natuurlijk hebben zij dat vertrouwen niet beschaamd en stuurde zij ons naar het prachtige… Check de video om erachter te komen naar welke bestemming wij zijn gestuurd.

Srprs.me citytrip

Zoals wij van Sprs.me zijn gewend was alles prima geregeld. We vlogen in de ochtend heen, in de avond terug, hadden een prima 3 sterrenhotel in vlak bij het centrum en hebben we natuurlijk weer mooie dingen mogen zien. Dat laatste heb je natuurlijk voor een groot deel zelf in de hand. Wij hebben het reuze naar onze zin gehad in ieder geval. Ons voornemen is zelfs om over ongeveer 2 maanden weer een Srprs.me citytrip te boeken.. Jup, je mag ons verslaafd noemen. Wij houden er van!!

Wil je ook op zo’n super toffe Srprs.me citytrip of ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden die zij bieden? Check dat zeker even de website; Srprs.me

XoXo Melanie