Srprs.me Citytrip Vlog 1

Srprs.me Citytrip Vlog Halloooooo! Hier ben ik weer hoor! Het is weer een tijdje geleden dat ik mijn vingers op het toetsenbord heb laten rammen en mijn creativiteit de overhand heb laten nemen met het bewerken van filmpjes. Over die filmpjes gesproken; ik heb een leuke vlog voor jullie! In deze vlog zie je onze Srprs.me citytrip! Wat daar bijzonder aan is? Je weet je bestemming pas op het vliegveld! Hoe leuk is dat?! Kijk mee naar de srprs.me citytrip vlog en ontdek waar wij heen zijn gegaan.

Om heel kort uit te leggen hoe Srprs.me precies werkt: Je kiest een gewenste reis (je kunt kiezen voor een citytrip maar ook een zomervakantie) je kiest een datum, je rekent af en vervolgens krijg je een kaart toegestuurd een week voor vertrek. Hierin staat toelaat je op het vliegveld wordt verwacht. Met die code kun je op het vliegveld ontdekken waar je heen gaat! Hoe tof is dat? Mocht je meer willen weten over dit super gave concept, check dan vooral even hun leuke website! Hieronder zie je nog een aantal sfeer foto’s van onze toffe citytrip naar een stad die we zelf niet snel zouden hebben gekozen! Het leuke daaraan is dat je het sowieso naar je zin gaat hebben! Srprs.me Citytrip Vlog Srprs.me Citytrip Vlog Srprs.me Citytrip Vlog Srprs.me Citytrip Vlog   Srprs.me Citytrip Vlog

Een hele mooie dag! XoXo Melanie