Favorieten deel 8 Februari 0

Favorieten deel 8 Februari

Lente is in het land dames en heren! Dat betekend dat de winter steeds verder achter ons komt te liggen, de zon vaker tevoorschijn komt en ook dat er weer een maand voorbij is. Wanneer er weer een maand voorbij is betekend dat ook weer een kersverse versie van favorieten! Ik zou het kort houden, laten we snel beginnen!

Muziek favorieten

Ik moet eerlijk gezegd even goed denken aan wat ik afgelopen maand veel heb geluisterd.. Ik denk dat het deze maand een mix van JessieJ en Mr Polska is geweest. Mr Polska – aka de held- heeft weer een nieuw album gelanceerd en die luister ik regelmatig! Hij zit vol vage teksten, vreemde geluidjes en lekkere beats. Me Like! Sinds ik Spotify heb luister ik zo veel meer muziek als voorheen, had ik niet verwacht!

Favorieten deel 8 Februari

Snack favorieten

Wanneer ik zin in iets lekkers heb, werp ik een blik in de voorraad kast en pak ik wat er op dat moment is. Ik haal niet heel veel in huis en dit is wel echt de max wat er in huis is (geweest) Deze maand heb ik niet zo veel gesnackt, waarschijnlijk doordat ik nu ook weer 3 keer per week sport. Als ik snackte was het random iets wat er in huis is.

Favorieten deel 8 Februari

TV favorieten

Net als vorige maand is dat Proefkonijnen. Om wat af te wisselen voeg ik een favoriete game toe. Ik geef toe, ik ben verslaafd! FarCry 2 op de Playstation! Inmiddels schiet ik bijna altijd raak zonder het hele huis bij elkaar te gillen. Het verhaal vind ik erg leuk en de missies daar smul ik van! Eerlijk? Ik speel dit meer dan mijn vriend.

Favorieten deel 8 Februari

Beauty favorieten

Mijn gezicht reinigen is één van de fijnste dingen die ik op een dag doe. Heerlijk alle rotzooi en viezigheid van mijn gezicht halen na een lange dag. Enige tijd was ik opzoek naar een goede reiniger naast mijn all time reiniger, Micellair water. Ik had toch het idee dat mijn huid een beetje extra reiniging nodig had. Na een kleine zoektocht stuitte ik op Purity van philosophy. Ik kende het product al wel maar was het een beetje vergeten. Hij reinigt mijn huid op een milde wijze zonder het trekkerig te maken. Ik ben hier echt gek op geworden!

Favorieten deel 8 Februari

Drank favorieten

Give me Taksi! Zoals je misschien weet drink ik veel water. ‘S avonds heb ik dan trek in iets anders en deze maand heb ik veel Taksi gedronken! Ik was vergeten dat dit vroeger mijn lievelingsdrankje was hè! Deze variant vind ik het allerlekkerst en ik trakteer mezelf er heel graag op!

Favorieten deel 8 Februari

Make-up favorieten

Een product dat niet nieuw is in mijn stash maar wel een echte favoriet; de Dior blush! Zoals je ziet is hij niet vaak  gebruikt en wil ik hem graag voor speciale gelegenheden gebruiken. Eigenlijk is het zonde om hem niet te gebruiken dus ik ga hem vanaf nu vaker gebruiken. Deze blush kleurt mee met je huid en ruikt echt heerlijk naar rozen! Love!

Een hele fijne, mooie maart gewenst!

XoXo Melanie