Eerste hulp bij puistjes: Mario Badescu serum en gel 4

Eerste hulp bij puistjes: Mario Badescu serum en gel

Puistjes komen altijd op het verkeerde moment en zitten altijd op de verkeerde plek. Denk bijvoorbeeld aan midden op je voorhoofd terwijl je op de foto moet over een paar dagen. Dan heb je intensieve hulp nodig tegen die puistjes. En wel direct. Sinds een aantal maanden gebruik ik echte eerste hulp bij puistjes; Mario Badescu serum en gel. Een wondermiddel tegen puistjes.. Bestaat dat? Absoluut! Kijk maar mee!

Eerste hulp bij puistjes: Mario Badescu serum en gel

Beide producten bevatten exfolierende ingrediënten die onzuiverheden wegnemen, glycolzuur (gel) en salicylzuur (serum bevat beide). Middeltjes die de opbouw van dode huidcellen tegengaat en zeer effectief werkt tegen acne en littekens. Wanneer je last heb van acne wordt dit vaak verergerd doordat je huid dikker wordt en steeds meer verstopt raakt. Glycolzuur en salicylzuur zijn ingrediënten die je huid simpel gezegd dunner maken en de onzuiverheden verdwijnen.

De ingrediënten en informatie van de Glycolic gel. Geen siliconen en met een slechts een paar ingrediënten een waar wondermiddel voor de probleem huid.

De Mario Badescu gel is niet geschikt voor de gevoelige huid en gebruik ik daarom voornamelijk op mijn rug en borst. Om de dag breng ik een dun laagje aan voor het slapen gaan. De gel trekt snel in en hij is zuinig in gebruik. Sinds ik de gel regelmatig op mijn rug en borst, merk ik dat mijn onzuiverheden verminderen en op mijn borst zelfs zo goed als verdwenen zijn. De gel brengt prettig aan, prikt niet en droogt mijn huid niet uit.

De ingrediënten en informatie van de Glycolic gel. Geen siliconen en met een slechts een paar ingrediënten een waar wondermiddel voor de probleem huid.

De ingrediënten en informatie van de Glycolic gel. Geen siliconen en met een slechts een paar ingrediënten een waar wondermiddel voor de probleem huid. Oh en ook erg fijn, het merk test niet op dieren.

De ingrediënten en informatie van de Glycolic gel. Geen siliconen en met een slechts een paar ingrediënten een waar wondermiddel voor de probleem huid.

Hierboven zie je een foto van mijn borst. Zoals je ziet zijn er nog wel degelijk wat onzuiverheden maar geloof me, het meeste is weg. Je ziet de littekentjes nog heel lichtjes op mijn huid.

De ingrediënten en informatie van de Glycolic gel. Geen siliconen en met een slechts een paar ingrediënten een waar wondermiddel voor de probleem huid.

Het Anti Acne Serum kan goed gebruikt worden op de gevoelige huid en irriteert absoluut niet. De huid op mijn gezicht is erg gevoelig maar reageert niet overgevoelig wanneer ik het serum aanbreng. Het serum werkt ook niet uitdrogend op mijn huid.
Het wondermiddeltje is dikker dan je bent gewent van een serum maar ook daardoor zuinig in gebruik. Voor het slapen gaan breng ik een dun laagje aan op mijn gezicht. Het serum trekt niet volledig in de huid maar blijft er als werkend laagje op liggen. Dit serum gebruik ik sinds een aantal weken elke avond voor het slapen gaan en ook op mijn gezicht zijn de acne uitbraken beduidend minder. Nog een bijkomend voordeel is dat littekentjes ook verdwijnen.

De ingrediënten en informatie van de Glycolic gel. Geen siliconen en met een slechts een paar ingrediënten een waar wondermiddel voor de probleem huid.

Hierboven zie je de ingrediënten en de informatie van het serum. Wederom vol goede, actieve ingrediënten.

De ingrediënten en informatie van de Glycolic gel. Geen siliconen en met een slechts een paar ingrediënten een waar wondermiddel voor de probleem huid.

Mario Badescu is een merk dat zich voornamelijk richt op de probleem huid en dat merk je. Er is goed gekeken naar de werking van het product en niet zo zeer naar de geur of uiterlijk. Overigens doet de geur van de producten me ergens denken aan medicijnen maar niet hinderlijk. Inmiddels ben ik de geur gewent en vind ik hem wel prettig eigenlijk.

Eerste hulp bij puistjes: Mario Badescu serum en gel

Het serum en de gel werken perfect en zijn als je het mij vraagt de beste middelen tegen puistjes. Verwacht niet dat je huid binnen 1 nacht smooth is, dat zou een wonder zijn. Het is zeker wel zo dat wanneer je de producten met regelmaat blijft gebruiken je huid er binnen een aantal weken veel beter uit ziet. Ik ben zeer tevreden over de producten en stiekem kan ik eigenlijk niet meer zonder.
De Glycolic gel kost € 30,- en voor het serum betaal je €24,- Doordat beide producten erg zuinig zijn, is het absoluut de investering waard. Je kunt Mario Badescu producten online bestellen via Cosmania. Daar vind je nog veel meer mooie en eerlijke producten.

Fijne dag!
XoXo Melanie