Echte, Echte inspiratie waar je blij van word 0

Echte, Echte inspiratie waar je blij van word

één van de redenen waarom ik ben gaan bloggen is omdat ik mensen wilde inspireren. Waarmee inspireren hoor ik je denken. Tsja, dat wist ik ook niet goed maar ik wist wel dat ik positieve artikelen wilde schrijven om jou dag misschien een beetje op te kunnen fleuren. Wanneer je begint met bloggen, is dat lastig want over van alles ben je onzeker en er komt van alles op je af. Je gaat je eigen blog en inhoud daarvan vergelijken met andere grote bloggers. Vervolgens wil je nog groter worden, nog beter en dan.. Ga je jezelf voorbij. Over jezelf voorbij gaan, daar wil ik het precies over hebben. Of ik.. Eigenlijk heb ik een prachtig artikel dat ik met jullie wil delen vol echte inspiratie waar je blij van word.  Neem je tijd, ga jezelf niet voorbij en laat je inspireren door Laura!

Woensdag las ik een geweldig artikel van Laura (Whatabouther.nl). Laura is een jaar ouder als ik, heeft een moeilijke tijd gehad tijdens het verlies van haar moeder (net als ik met mijn vader) reist ontzettend veel (dat moet ik nog gaan doen) en daarnaast heeft ze een prachtige schrijfstijl. Sinds een paar maanden volg ik haar dagelijks op haar blog en ik ben zó enthousiast over het artikel dat ze woensdag plaatse, dat ik die moest delen.
Nadat ik haar gecomplimenteerd had met haar geweldige artikel vroeg ik haar om een gunst. Ik zou graag haar artikel willen delen met mijn bezoeksters. Laura liet merken daar ook blij mee te zijn en stemde toe. Ah YEAH!
Vandaar dat je vandaag een ander artikel treft dan normaal. Om weer even terug te gaan naar wat het doel was van deze blog, mensen inspireren. Hieronder quote ik Laura uit haar geweldige artikel:

Echte, Echte inspiratie waar je blij van word

Wanneer je je hart maar volgt en dichtbij jezelf blijft, vertrekken je dromen niet zonder jou. Geen zorgen. Geen haast. Geen twijfels. De wereld blijft draaien en staat nog steeds open voor je, welk pad je ook bewandelt. Beide voetjes op aarde. Liefst zonder schoenen aan.

Klik op de tekst of foto om het hele artikel te lezen. Het is geweldig en elk woord komt binnen.

Waarom ik zo blij wordt van dit artikel is omdat er bijna exact staat wat ik de laatste tijd heb bedacht. Doen waar je zelf gelukkig van wordt, je eigen keuzes maken zonder dat je nadenkt over wat anderen denken en jezelf geluk gunnen. Ik kan het allemaal niet zo goed omschrijven en verwoorden als dat Laura heeft gedaan, vandaar de verwijzing naar haar artikel. De tekst die ze heeft getypt komt uit haar hart en super persoonlijk. Ondanks dat het persoonlijk is, kan ik me erg goed vinden in haar uitspraken en denk ik dat het meer mensen kan inspireren. Echte inspiratie dus! Lees het en denk er goed over na.

Lieve Laura, ontzettend bedankt voor het prachtige artikel en het toejuichen van mijn artikel:)

XoXo Melanie