Blije lente dingetjes 1

Blije lente dingetjes

Op het moment van schrijven is het helder, koud en zonnig buiten. Achter glas voelt het alsof het begin zomer is, eenmaal buiten trek ik toch nog graag mijn leren jasje aan. Wel met mijn zonnebril op mijn neus. De wind is nog fris dus ik houd mijn handen in mijn zakken. Een glimlach vormt op mijn mond en eindelijk kunnen we officieel zeggen, het is lente! Al hoewel de weersverwachtingen nog niet echt lente proof zijn, kunnen we met z’n alle niet wachten tot het échte lenteweer zich laat zien.

Hoewel veel mensen het niet in de gaten hebben, hebben we denk ik allemaal last van de winter. Wanneer de zon schijnt zijn we allemaal opgewekter, vrolijker en energieker. Klaar om alles met beide handen te lijf te gaan, althans zo voel ik me. Zonlicht is good for me! De zon staat voor mij gelijk aan leuke dingen doen en mooie herinneringen creëren. Ik kom die lente prima door, kijk maar naar mijn blije lente dingetjes!

Blije lente dingetjes

Blije lente dingetjes: Paaseieren

Afgelopen weekend ben ik redelijk los gegaan in de Jamin en kocht bijna een kilo aan paaseitjes! Met een grote glimlach en mijn hand in de aanslag stond ik voor de enorme verzameling en mijn ogen gleden langs de prachtige glimpapiertjes. De lekkerste, verrassendste smaken kwamen voorbij. Ik bevredigde mijn verlangen en schepte alle smaken die ik wilde in de zak. Paaseitjes in een bak gooien? Neh! Ik verdeelde ze in wijnglazen en zette ze op onze salon tafel. Een voordeel; ik eet er niet zo veel omdat ik het zo leuk vind staan. Een nadeel; wanneer de glazen bijna leeg zijn, wil ik nieuwe kopen!

Blije lente dingetjes: Sporten

Totaal in tegenstrijd met paaseieren natuurlijk dat sporten. Maar dat mag. vind ik. Sinds enkele maanden ben ik twee keer per week in de sportschool te vinden en 1 keer per week in het zwembad. Zonder dat ik het eigenlijk wist, miste ik het sporten ontzettend. De lente is een perfect jaargetijde om het sporten weer op te pakken en je alvast zomer klaar te maken. (mocht je nog niet begonnen zijn) Al hoewel het niet de hoofdreden voor mij was af te vallen, merk ik dat ik blij wordt van het kweken van spieren. Mijn buikspieren laten zich af en toe eens zien, mijn benen worden strakker en mijn kont.. Die blijft gelukkig aanwezig! Hihi! You go girl!

Blije lente dingetjes

Blije lente dingetjes: Reizen

Wanneer de zon schijnt, wil ik dingen ontdekken en wordt ik onrustig. Het is dan een logische stap om in de lente en zomer meer te gaan reizen. Het voornemen is meer kortere tripjes en een big ass zomervakantie waar we niks meer hoeven te doen dan chillen. We gaan binnenkort weer op Citytrip! Waar we heen gaan is nog een verassing want we hebben geboekt via Srps me! Onder reizen vallen ook een beetje festivals. Je gaat immers naar een fantasiewereldje bij het bezoeken van een festival. Dat wil ik dit jaar ook meer doen!

Blije lente dingetjes

Blije lente dingetjes: De wereld is mooi

Meer om me heen kijken en werkelijk in het ‘nu’ leven! Zoals ik al een keer eerder zei; Mooie momenten beleven, niet alleen herinneringen creëren. De vroege ochtendzon op mijn gezicht, het briesje door mijn haren voelen en de vogeltjes samen zien tortelen in de zon. Gedachtes op nul en genieten. Heerlijk. In de winter kan ik terug kijken vol mooie herinneringen aan deze lente en zomer, ik weet het zeker! Ik voel het.

Geniet van de dag! XoXo Melanie